Vælg en side

Shellac

Pris for Shellac

OBS! Hvis du har gammel Shellac på, skal du huske at booke en aftagning!

Shellac hænder 325,-
Shellac hænder med mini manicure 425,-
Shellac fødder 325,-
Shellac fødder med mini pedicure 425,-
Shellac fransk hænder 375,-
Shellac fransk hænder med mini manicure 475,-
Shellac fransk fødder 375,-
Shellac fransk fødder med mini pedicure 475,-
Tilvalg: glimmer, similisten eller folie aftryk fra 50,-
Forstærkning af neglene med gele og mini manicure 575,-
Aftagning af Shellac 150,-
Aftagning i forbindelse med ny behandling 75,-

Om CND Shellac Nail Color

CND Shellac Nail Color er en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.Holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. CND Shellac er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først underlak, så farve og siden overlak – og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og “3-Free” – ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater.

CND Shellac er nem at fjerne, ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle CND Shellac Remover Wraps – integrerede omuldsrondeller som kun kommer i berøring med neglen og forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone.

Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken – også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.
OBS Vi anbefaler at man vælger Shellac inkl. mini manicure hvis ens negle og neglebånd ikke er ordnet og velplejet. Shellac på tæer er uden pedicure.