Styling

Styling (konsultation med stylist 30 minutter) 500,-

Vigtig information

Har du svært ved at finde din personlige stil? Har du brug for råd og vejledning til hvad der passer din kropstype, hvordan du fremhæver dine styrker og skjuler det modsatte?

Du har mulighed for at booke en styling konsultations time. Det kan være du skal til et vigtigt arrangement, et bryllup eller anden festlig anledning og har brug for hjælp til valg af outfit eller mangler inspiration til at vælge tilsvarende accessories.

Du kan også booke stylisten som personal shopper. En nem og hurtig løsning hvis du vil spare tiden.

Hvis du ikke har lyst til at investere endnu flere penge på nyt tøj fordi du allerede har en del liggende i skabet der ikke bliver brugt på grund af fejlkøb og andet, kan du få stylisten til at gennemgå og hjælpe dig med det udvalgte tøj. Du har mulighed for at give dit tøj et nyt liv, det kræver måske at blive syet lidt ind/ud, forkortet eller ændret på anden vis så det klæder din figur og er mere ´din stil´. Derfor har vi en syerske tilknyttet huset og i samarbejde med stylisten kan dit udvalgte tøj gå fra at være det der hænger ensomt i skabet til at være yndlings tøjet.